Uitlaat

Opel verlengt partnership met KV Mechelen

20 januari 2016
Door Redactie
Aan het begin van het seizoen 2014-2015 ging eersteklasser KV Mechelen een partnership aan met Opel in samenwerking met Opel Garage GMAN Mechelen en de leasingmaatschappij J&T Autolease. Dit partnership is nu voor twee seizoenen verlengd.
Voor de spelers van de eerste ploeg van KV Mechelen zullen dan ook 20 nieuwe Opel Astra’s 1.6 CDTI (110 pk) ter beschikking staan, vervolledigd met twee Opel Insignia’s voor de trainersstaf. De keuze van de kleur speelde een niet onbelangrijke rol, waarbij de spelers van Yellow Red uiteraard opteerden voor de rode tint Power Red.

De volledige spelerskern was deze week maandag aanwezig op de stand van Opel op het Autosalon in Brussel om kennis te maken met hun nieuwe clubwagen. Met zijn atletische uitstraling, zijn temperamentvolle motoren en zijn dynamische rijgedrag – het resultaat van een spectaculaire gewichtsdaling in vergelijking met de vorige generatie (tot 200 kg) – zal de Opel Astra deze topsporters zeker en vast weten te bekoren.

KV Mechelen werd opgericht in 1904 en is een echt monument in het Belgische voetbal, met maar liefst vier kampioenstitels en een Beker van België. Malinwa won als laatste Belgische ploeg een Europese trofee met de UEFA Beker voor Bekerwinnaars (Europacup II) in het seizoen 1987-1988, toen ze in de finale Ajax versloegen

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.