Uitlaat

Opel Astra verkozen tot Lease Car of the Year 2016

22 april 2016
Door Redactie
Bij de verkiezing, die jaarlijks georganiseerd wordt door Alphabet, behaalde de Opel Astra de felbegeerde titel van “Lease Car of the Year 2016”. De jury die bestaat uit experten uit de sector – wagenparkbeheerders, autojournalisten en interne specialisten van Alphabet – verkoos de Opel Astra tot ‘Overall Winnaar’ uit de ‘Best in Class’-winnaars van de vier categorieën: DS DS3 (Economy), Opel Astra (Business), Audi A4 (Business+) en Mercedes E-Class (Executive). Opnieuw een belangrijke onderscheiding voor de Opel Astra, die op 29 februari 2016 reeds verkozen werd tot Europese “Auto van het Jaar 2016”.

“Na de titel ‘Auto van het Jaar 2016’ in Genève, zijn we zeer trots ook deze award in ontvangst te mogen nemen,” zegt Roeland Vriens, Manager Fleet bij Opel Belgium. “De Opel Astra combineert de traditie van ons merk met uitrusting die voorheen alleen in de hogere segmenten te vinden was.”

“Bij Alphabet merken we dat het middensegment steeds aan belang wint, met vandaag reeds een aandeel van 42% in ons portefeuille. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ook de Opel Astra in elke car policy zijn plaats zal hebben, met een positieve invloed op TCO en verbruik, en dusdanig ook het milieu.” aldus Marc Vandenbergh, Director Sales & Marketing bij Alphabet en voorzitter van de jury 2016.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.