Uitlaat

Mazda en Total vernieuwen partnerschap

29 januari 2016
Door Redactie
Mazda en Total hebben zopas een overeenkomst ondertekend die hun partnerschap op het gebied van autosmeermiddelen voor een periode van vijf jaar verlengt. Dat partnerschap omvat de exclusieve levering van het gamma originele Mazda-smeermiddelen, samengesteld en geproduceerd door Total Lubricants, aan ruim 2.300 garages, herstellers en erkende dealers in meer dan 45 (voornamelijk Europese) landen. 

Sinds het begin van dit partnerschap hebben de motoren gesmeerd door de originele Mazda-smeermiddelen van Total al meer dan 700 miljoen kilometers afgelegd. In het kader van dit partnerschap hebben de onderzoeksteams van Total een gamma smeermiddelen ontwikkeld dat perfect beantwoordt aan de technische vereisten van Mazda om zo de energieprestaties van zijn modellen te optimaliseren. De motor- en transmissieoliën die via het Mazda-netwerk worden verkocht, doen een beroep op de allernieuwste technologieën inzake motorbescherming en emissiereductie. 

Dankzij de tests die het onderzoekscentrum van Total uitvoert met Mazda-motoren beantwoorden verscheidene smeermiddelen uit dit gamma aan de erg hoge eisen van de SKYACTIV-motoren. Mazda ontwikkelde de SKYACTIV-motortechnologieën om bestuurders maximaal te laten genieten van onmiskenbare milieuvoordelen zonder daarbij te raken aan de prestaties en het rijplezier.

Jeff Guyton, President en CEO van Mazda Europe:

“Ons partnerschap met Total is van strategisch belang voor Mazda en onze klanten. Bij de nieuwe motorgeneratie die we hebben ontwikkeld, is een onberispelijke smering cruciaal voor de prestaties en levensduur van de motoren. De originele Mazda-oliën bieden dan ook onmiskenbare voordelen voor onze dealers en klanten.”

"De vernieuwing van dit partnerschap bevestigt ons engagement om bij te dragen tot Mazda's technologische en commerciële successen. De technologische innovaties die we in onze smeermiddelen integreren vormen een doorslaggevende factor voor de voortdurende ontwikkeling van nieuwe motoren en motortechnologieën. De prestaties van de smeermiddelen en de kwaliteit van de dienstverlening naar garages, herstellers en dealers toe – in het bijzonder wat opleiding betreft – komt de klanten van het Mazda-netwerk rechtstreeks ten goede," aldus Philippe Charleux, Vice President van Total Lubricants. 


Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.