maandag, 06 juli 2015

Autodeelspecialist Zen Car neemt vijftien BMW i3s in dienst.

Elektrische mobiliteit leent zich bij uitstek voor het stadsverkeer. Het Belgische succesverhaal van autodeelspecialist Zen Car krijgt in onze hoofdstad een nieuw hoofdstuk met het toevoegen van vijftien premium elektrische voertuigen aan zijn wagenpark. De BMW i3s kunnen ontleend worden vanaf één van de 26 premium locaties die voor hen gereserveerd zijn en dit uiterlijk vanaf de eerste week van augustus.

Autodeelspecialist Zen Car focust op het delen van elektrische voertuigen in Brussel, om zo een alternatieve, groenere mobiliteit aan te kunnen bieden. Vanop 26 locaties kunnen gebruikers een elektrische wagen ontlenen voor een onbeperkt aantal kilometers (binnen de grenzen van de batterij). Op het einde van de ontleenperiode wordt de wagen dan naar dezelfde, gereserveerde plaats teruggebracht waar de batterij terug kan opladen. Opladen kan ook op locatie door de wagen eenvoudigweg in een stopcontact in te pluggen. Uiterlijk de eerste week van augustus zullen gebruikers de BMW i3 voor de eerste maal kunnen ontlenen vanop onder andere de toplocaties bij de stations van Naamse Poort, Stefania, Montgommery en Merode.

“Dankzij de vijftien BMW i3s kunnen we vanaf vandaag elektrische deelwagens aanbieden vanaf 26 verschillende locaties. Onze gebruikers kunnen vanaf nu dus ook kiezen voor een premium wagen die ze voor enkele uren of zelfs een weekend kunnen ontlenen. Zo bieden wij onze gebruikers een unieke, 100% elektrische service”, zegt Regis Leruth van Zen Car.

Zes van de vijftien BMW i3s zullen uitgerust zijn met een Range Extender, wat de autonomie van de elektrische wagens gevoelig verhoogt. De gebruikers zullen dus desgewenst veel langere trajecten kunnen inplannen.

De BMW i3 is de premium, emissievrije stadswagen die ontworpen is in de schoot van BMW i. “Met BMW i willen we zowel visionaire wagens als dito mobiliteitsoplossingen aanbieden. De vijftien BMW i3s die Zen Car vandaag ter beschikking stelt van de Brusselse gebruikers zullen bijdragen aan een duurzame en toekomstgerichte mobiliteit in onze hoofdstad. We zijn ervan overtuigd dat dit aanbod meer mensen kan overtuigen om voor elektrische alternatieven te kiezen”, zegt Christophe Weerts van BMW Group Belux. 

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy