maandag, 13 oktober 2014

Tesla terugkoopgarantie

Tesla kondigde een terugkoopgarantie aan voor leasemaatschappijen in België, die garandeert dat de terugkoopwaarde tot de hoogste behoort binnen het segment van de premium sedans. Zoals gebruikelijk bij Tesla, is dit programma geheel zelf ontworpen in plaats van bestaande programma’s in de markt over te nemen.

Tesla’s terugkoopgarantie is geheel ontworpen rondom de klant, wat betekent dat het uitgangspunt een eenvoudige en transparante oplossing is, voor zowel de Model S rijders als de leasemaatschappijen. Doormiddel van dit programma helpt Tesla leasemaatschappijen nog aantrekkelijkere en competitievere tarieven te hanteren richting klanten. Het programma biedt deelnemende leasemaatschappijen de mogelijkheid een terugkoopgarantie aan te vragen. De auto wordt teruggekocht na een periode van 36- of 48 maanden tegen een vooraf vastgestelde prijs.

De terugkoopprijs die Tesla hanteert zal voor alle leasemaatschappijen hetzelfde zijn, daarnaast is de prijs volledig transparant voor alle Model S rijders. ‘’We begrijpen dat veel klanten waarde hechten aan de flexibiliteit om zelf een leasemaatschappij uit te kiezen.’’ zegt Kim Liebregts, Country Director Tesla Benelux. ‘’Wij streven altijd naar het beste voor onze klanten, daarom zijn wij er trots op om deze transparante en eerlijke terugkoopgarantie aan te bieden.’’

In België kunnen klanten van ALD Automotive en Athlon al profiteren van het Tesla terugkoopprogramma.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy