maandag, 21 december 2015

DS en Dinner in the Sky

In 2006 had Brussel de primeur van een ongekend evenement: Dinner in the Sky.Een onvergetelijke gastronomische ervaring met het hoofd – bijna - in de wolken en een uniek uitzicht op de Belgische hoofdstad.
10 Jaar later is dit concept van magisch tafelen in 55 landen overgenomen! In 2016 is DS Automobiles partner van Dinner in the Sky en wordt de 10e verjaardag gevierd met 10 sterrenchefs aan 10 tafels met…10 hijskranen. 

Van 1 tem 5 juni 2016 zullen Dinner in the Sky en het merk DS de Belgische gastronomie eer aandoen op een emblematische plek: Het Atomium. 

Om dit partnership te onderstrepen zullen de deelnemende Belgische chefs het komende jaar in een zwarte DS 5 Sport Chic rijden; de nieuwe DS 5 werd aan hen uitgereikt in de DS Store te Drogenbos. 

François Guieysse, Directeur van DS Automobiles Belux, is opgetogen over de samenwerking; ‘Het merk DS staat voor luxe en raffinement met oog voor het kleinste detail, elementen die we terugvinden in de gastronomie en dit evenement in het bijzonder. Samen met de chefs van Dinner in the Sky is DS een ‘créateur’ van ervaringen en emoties en het doet mij plezier ons Merk aan dit feest der zintuigen te kunnen verbinden!’ 

Iedere dag zullen een lunch en twee dinners worden georganiseerd voor in totaal 660 genodigden op 50 meter hoogte.

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy