donderdag, 30 oktober 2014

Koop je elektrische auto online

BMW Group lanceert een online winkel in België, zodat klanten een BMW i3 kunnen kopen via internet. De online verkoop is één van de innovatieve manieren waarop klanten een BMW i3 kunnen kopen. Deze multi-channelaanpak omvat het brede aanbod van BMW i3 agenten, telefonische ondersteuning voor zowel verkoop als dienst na verkoop, online verkoop en zelfs een mobiele verkoopsadviseur. 


Deze multi-channel aanpak biedt de klant de garantie dat hij een gepersonaliseerde aanpak krijgt, zowel via telefoon als face-to-face. Daarbovenop kan de klant op elk van deze diensten beroep doen doorheen het hele aankoopproces. Dit betekent dat de klant op elk moment kan kiezen voor de contactoptie die hem op dat ogenblik het beste past. Deze gepersonaliseerde aanpak biedt de klant het vertrouwen en de veiligheid die bij de online aankoop van een BMW i3 past.

De BMW i3 webwinkel zal blijven verbeteren om op de klantennoden van vandaag alsook op die van morgen te kunnen inspelen. Tegenwoordig willen consumenten bijna alles online kunnen aankopen. Recente studies tonen dat zij verwachten om ook hun volgende wagen online te kunnen aankopen én dat ze het appreciëren om een flexibele aanpak te kunnen volgen met een continue bereikbaarheid van een of meerdere verkoopskanalen. Met deze multi-channelaanpak zet BMW een nieuwe benchmark.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy