dinsdag, 07 oktober 2014

Hongaarse Suzuki-fabriek produceert 2,5-miljoenste voertuig

Magyar Suzuki Corporation, de enige productiesite van de Japanse constructeur in Europa, bouwt al 23 jaar lang Suzuki-modellen en heeft dan ook talrijke generaties de revue zien passeren. In 2010 werd een dubbele verjaardag gevierd: toen rondde de productie de kaap van 2 miljoen voertuigen en blies de fabriek 20 kaarsjes uit.

Magyar Suzuki Corporation, de enige productiesite van de Japanse constructeur in Europa, bouwt al 23 jaar lang Suzuki-modellen en heeft dan ook talrijke generaties de revue zien passeren.

In 2010 werd een dubbele verjaardag gevierd: toen rondde de productie de kaap van twee miljoen voertuigen en blies de fabriek 20 kaarsjes uit.

Intussen zijn er weer enkele jaren verstreken en vestigde Magyar Suzuki een nieuwe mijlpaal: dankzij de gezamenlijke inzet van alle Suzuki-werknemers staat de productieteller sinds vorige week op 2,5 miljoen. Het "feestvarken" is een witte Swift GL vijfdeurs van de derde generatie met 1,2 liter benzinemotor, manuele versnellingsbak en airconditioning. 


Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy