vrijdag, 17 oktober 2014

Europcar België versterkt zijn salesteam

Vandaag een antwoord bieden op de mobiliteit van morgen, innovatieve oplossingen aanreiken en de meest moderne diensten verstrekken op maat van iedere klant … dat is waar Europcar, de leider in de Belgische autoverhuursector, elke dag naar streeft. Die missie vereist tal van vaardigheden, een uitgebreide expertise en een visie die non-stop wordt bijgestuurd. Daarom kondigt Europcar België vandaag de uitbreiding van zijn salesteam aan.

Naast de leiding over de Operaties en het Revenue & Capacity Management neemt Laura De Marco nu ook de leiding over het salesteam op zich
Laura De Marco werkt sinds 1992 bij Europcar. In de voorbije jaren bekleedde ze verschillende managementposities. Reservaties, IT, Car Control & Maintenance, Operaties en Revenue & Capacity Management - één voor één verantwoordelijkheden die haar toelieten haar vaardigheden en unieke expertise verder aan te scherpen. Ze is dan ook de geknipte kandidate om het salesteam in goede banen te leiden.

Binnen haar salesteam worden vier nieuwe medewerkers aangesteld :

Michaël Sacré en Nicolas Tilman zijn aangeworven als Sales Advisors

Michaël Sacré begon zijn carrière in 2007 bij Toyota Belgium, waar hij binnen de dienst Used Car Sales aan de slag ging. In 2012 vervoegde hij Europcar.

Nicolas Tilman begon zijn loopbaan in 2003 bij AS Mobility, waarna hij Regional Account Manager binnen het salesteam van Belgacom werd.

Vincent Houart is benoemd tot Key Account Manager

Met een managementdiploma van de Solvay Brussels School op zak begon Vincent Houart zijn carrière bij de aankoopdienst van Solvay. Daarna bekleedde hij uiteenlopende managementfuncties bij Securitas, LeasePlan, Iris Group en ECS. Hij vervoegt het team van Ingrid Steurs, Key Accountmanager, wie heeft een uitgebreide expertise in fleet en leasing.

Jean Orphanides is benoemd tot Key Account Manager Special Markets

Na zijn studies management, informatica en boekhouding in België en de Democratische Republiek Congo stond Jean Orphanides aan het roer van verschillende projecten in Lubumbashi, Cyprus, Rome en Kos, om zich daarna in 1994 in België te vestigen. Hij legde zich sindsdien toe op de automobielsector, eerst bij Tral Rent A Car en vervolgens bij Eurodollar. Jean Orphanides startte bij Europcar in 2001 als consultant en maakt vandaag deel uit van het salesteam, waar hij de specifieke markten opvolgt, waaronder ook de Expatriates en het Prestige-aanbod van Europcar.

Over de Europcar Group:

Europcar is één van de grootste spelers op het vlak van mobiliteit in Europa. De groep is aanwezig in 130 landen en biedt zijn klanten één van de grootste autoverhuurnetwerken via eigen vestigingen, franchisenemers en partners. Europcar vertegenwoordigt wereldwijd de eigen merken Europcar® en zijn lowcostmerk InterRent, en de merken National en Alamo in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De klant staat centraal in de missie van de groep, zowel op het vlak van innovatie als van dienstverlening. Alle medewerkers van de groep zetten zich in voor de tevredenheid van de klanten. Bovendien is Europcar een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Zo mocht Europcar in 2013 voor het vijfde jaar op rij de World Travel Award in ontvangst nemen. Europcar maakt deel uit van Eurazeo, één van de eerste beursgenoteerde investeringsmaatschappijen in Europa.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy