Test

© autonieuws.be

VIDEOTEST: Toyota C-HR: voor de fans van Coupés, Hybrides en Radicaal design

18 november 2023
Door Dieter Quartier

Gedaan met saaie Toyota’s: de nieuwe C-HR lijkt rechtstreeks uit de designstudio de weg op zijn gerold. Rijdt hij even strak als hij visueel suggereert? Kruip mee achter het stuur met ons in deze kennismakingsvideo en ontdek de troeven van Toyota’s nieuwe hybride cross-over met sterke coupé-smaak. 

 

Je moet het Toyota nageven: ze hebben hun designers zoveel carte blanche gegeven dat de nieuwe C-HR eruitziet als een stijloefening. De hamerhaai-snuit, de in de hoeken geduwde wielen, de erg schuine achterruit: je gelooft haast niet dat dit een productie-auto is.OPEN YT TEST AUTOTEST VIDEO AUTONIEUWS TOYOTA C HR

We waren dan ook wat benieuwd naar hoe de nieuwe C-HR aanvoelt in de praktijk. Toyota heeft in ieder geval gesleuteld aan het rijplezier van de hybride coupé-cross-over, die op papier alvast beter presteert en tegelijk zuiniger werkt dan zijn voorganger. Bekijk nu de videotest! 

Deel op

Video

Dieter Quartier

Dieter Quartier (°1976) schrijft al sinds 2000 met motorolie in plaats van inkt. Zijn interessesfeer reikt van classics tot electrics. Bedrijfsmobiliteit in ruime zin is zijn dada.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.