Test

VIDEOTEST: Forthing U-Tour: luxe 7-zits monovolume met automaat voor knalprijs

31 januari 2024
Door Dieter Quartier

Wie een ruime monovolume zoekt met alles erop eraan, maar daar geen € 40.000 veil voor heeft, moet vandaag verder durven kijken dan naar de klassieke automerken. Naar Forthing, bijvoorbeeld, een fabrikant die met de U-Tour een ongemeen complete, comfortabele en betaalbare gezinsauto in de aanbieding heeft.

 

Dat je nog nooit van Forthing hebt gehoord, daar hoef je je niet voor te generen. Het merk is nog maar pas verkrijgbaar op onze markt en wordt in België verdeeld door One Automotive. Dit familiebedrijf is niet aan zijn proefstuk toe en haalt met de U-Tour opnieuw een topaanbod in huis.

De afwerking is feilloos, de uitrusting compleet en de rijervaring verrassend Europees. Ontdek in deze video de highlights van het design, het interieur, de aandrijving en de technologie en oordeel zelf of dit een straffe nieuwkomer is of niet!

Deel op

Video

Dieter Quartier

Dieter Quartier (°1976) schrijft al sinds 2000 met motorolie in plaats van inkt. Zijn interessesfeer reikt van classics tot electrics. Bedrijfsmobiliteit in ruime zin is zijn dada.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.