Aanvankelijk leken vierseizoenbanden vooral een goede keuze te zijn voor prijsbewuste particuliere kopers van auto's uit het B-segment. Inmiddels is het aanbod aan allseasonrubber aanzienlijk geëvolueerd. Is de zesmaandelijkse zomer-winterwissel niet langer een must?
Het ziet er meer en meer naar uit dat Tesla ook structureel rendabel kan zijn, iets waar velen lang aan twijfelden. Woensdag kondigde het Amerikaanse bedrijf namelijk aan dat het nu al vijf kwartalen op rij winstgevend is…
Als gebruiker van een elektrische auto weet je meestal alleen hoeveel kilometer je met je huidige batterijlading nog kan rijden. Hoeveel elektriciteit je laadt, wat daar de exacte kostprijs van is of hoeveel van die kosten je in rekening mag brengen bij je werkgever, blijft meestal onbekend. Met de app EEVEE hebben appbouwer Appwise en ondernemers Jeroen Vertongen en Geert Groosman een toepassing ontwikkeld die alle details in kaart brengt. Ze noemen het een mobiele tankkaart voor elektrisch rijden.
Weinig auto’s zaaiden zoveel tweespalt als de brandstofzwelgende, oorspronkelijk voor het leger ontwikkelde H1, H2 en H3. GMC onthult nu de opvolger, die nog steeds een ‘asociaal’ formaat heeft en alles verslindt wat zijn pad kruist, maar intussen wel bezorgd is om het milieu. Hij wordt immers aangedreven door drie elektromotoren, die samen goed zijn voor 1.000 pk en een slordige 1.500 Nm.
Met het Advanced Battery Storage-project (ABS) in Frankrijk en het SmartHubs-project in het Verenigd Koninkrijk geeft Renault het startsein voor twee belangrijke projecten met recuperatiebatterijen in Europa.
woensdag, 21 oktober 2020

Hyundai presenteert de i20 N

Hyundai onthult zijn nieuwste high-performance-model, de geheel nieuwe Hyundai i20 N – een sportauto pur sang, die zó het circuit op kan en is geïnspireerd op de Hyundai i20 WRC-rallyauto. Net als de andere N-modellen van Hyundai biedt ook de i20 N maximaal rijplezier met zijn krachtige motor en dynamische technologische innovaties. De Hyundai i20 N is na de i30 N en de i30 Fastback N het derde high-performance-model van Hyundai voor de Europese liefhebbers van sportauto’s.
Omdat veel nog niet genoeg is breidt Porsche het Panamera-gamma uit met een nieuwe topversie van 700 pk en 870 Nm, en voegt het meteen ook andere varianten aan de Panamera line-up toe.
Om haar extreem sportieve SUV’s nog meer in de kijker te plaatsen heeft BMW besloten om van de X5 M Competition én de X6 M Competition telkens 250 First Edition-varianten op de markt te brengen. Exclusiviteit gegarandeerd dus.
Voor wie de Bugatti Chiron maar wat traag vindt en in de miljoenen zwemt is er nu de SSC Tuatara, officieel de snelste productieauto ter wereld. Op een afgesloten stuk autosnelweg in de Verenigde Staten reed die maar liefst 532 km/h met Oliver Webb aan het stuur.
Het testcircuit van Balocco vormde het decor voor een exclusieve testsessie van de nieuwe Alfa Romeo Giulia GTA en GTAm met aan het stuur de Alfa Romeo Racing Orlen-F1-piloten Kimi Räikkönen en Antonio Giovinazzi.
Pagina 1 van 380

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy