Nieuws

Zeven nieuwe Opel-modellen in 2017

07 november 2016
Door Redactie
Onder de noemer “7 in 17” introduceert Opel in 2017 zeven nieuwe modellen in uiteenlopende segmenten. Nog niet eerder in de lange historie van het merk – die teruggaat tot 1899 – introduceerde Opel zoveel nieuwe modellen in één kalenderjaar. Het “7 in 17”-offensief maakt deel uit van een uitgebreid modellenoffensief van Opel van in totaal 29 nieuwe modellen tussen 2016 en 2020. In deze periode versterkt Opel zijn merkpositie en wordt het portfolio compleet vernieuwd.

“Door deze zeven nieuwe modellen in 2017 wordt Opel een compleet ander merk in de komende twaalf maanden”, zegt Opel CEO Dr. Karl-Thomas Neumann. “Met de Ampera-e maken we elektromobiliteit geschikt voor alledaags gebruik. De tweede generatie Insignia combineert een nieuwe vorm van elegantie met lichtgewicht technologieën en atletische dynamiek. Met de eveneens compleet nieuwe crossovers in het B- en C-segment breiden we ons modellenportfolio nog verder uit en geven we onze groei een extra impuls.”

Het “7 in 17”-modellenoffensief van Opel

De eerste nieuwigheid wat eraan komt is de volledige elektrische Ampera-e. De Ampera-e domineert in zijn klasse dankzij een elektrische actieradius van meer dan 500 kilometer (gemeten volgens New European Driving Cycle, NEDC).

Met de komst van de nieuwe Opel Insignia Grand Sport heeft Opel begin volgend jaar een nieuw vlaggenschip in de cataloog. Deze komt later ook als Insignia Sports Tourer en Opel Insignia Country Tourer.

Begin 2017 versterkt Opel het SUV-programma met de Opel CROSSLAND X. Met dit nieuwe model speelt Opel in op de vraag naar sportieve en ruime cross-overs en zal ons de huidige Meriva doen vergeten. Verder komt er ook nog een nieuwe CUV in het C-segment die op termijn de Zafira zal vervangen. De naam van dit model is nog niet bekend, maar de letter X zal in de naam niet ontbreken, aangezien Opel de X in de toekomst toepast op alle SUV’s. En nummer 7? Dat wordt een facelift van de Opel Vivaro Combi.


Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.