Nieuws

Welke auto kopen in 2024? Deze gratis online gids maakt het je gemakkelijk!

18 januari 2024
Door Stijn B en Dieter Q

In een ander tijdperk gingen we met zijn allen naar het autosalon van Brussel om auto’s met elkaar te vergelijken en de nieuwigheden te ontdekken. Vandaag doen we dat vaak digitaal. Alles wat je moet weten, samengebracht in een interactieve pdf vol advies en tips? Dat is de Het is Geen Salon-gids 2024! 

 

Alle nieuwe auto’s van 2024

Het nieuwe jaar zit tjokvol nieuwigheden. Vanzelfsprekend zijn daar veel elektrische modellen bij, maar wie daar (nog) niet aan toe is, kan opgelucht ademhalen. Er is immers ook een rijke oogst aan conventioneel aangedreven auto’s. 

Ontdek snel alle nieuwe modellen van 2024 in de jongste editie van de Het is Geen Salon-gids, de derde in zijn soort. Daarnaast krijg je ook advies over leasen, financieren, renten,… 

Fiscale voordelen auto’s 2024

Er is de jongste tijd nogal wat veranderd wat de fiscaliteit van bedrijfsauto’s betreft. Plug-inhybrides zijn over hun piek heen nu ze geleidelijk hun voordelen verliezen. Maar hoe zit het met elektrische auto’s? En wat met de premie die je als particulier of vzw kunt aanvragen in Vlaanderen? “HIGS 24” geeft je het antwoord!

Elektrische auto’s: mythes en tips

Niet iedereen is overtuigd van de deugdelijkheid van elektrische auto’s. Er circuleren nogal wat mythes, die we in deze gids ontrafelen. Ben je een EV-beginner? Dan kan onze quick-guide met handige tips je op weg helpen.

Microcars: populair alternatief

HIGS 24 schenkt ook aandacht aan een nieuwe trend: de elektrische microcars. Microlino, XEV, BAW, Ligier, Silence, Citroën,… er komen steeds modellen bij. Zijn ze het overwegen waard voor wie comfortabel en ecologisch korte afstanden wil afleggen?

Ontdek dit alles in de Het is Geen Salon-gids 2024!

 

“Niet goed leesbaar? Download de gids hier als pdf”

Deel op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.