Nieuws

Vanaf nu ook elektrisch: Citroën E-Berlingo Multispace

21 maart 2017
Door Redactie
De Citroën Berlingo met zijn sterke persoonlijkheid, het gemak en de intelligentie die hij biedt is dus voortaan ook in een elektrische versie leverbaar als E-Berlingo Multispace. Zijn motor vormt een fraaie aanvulling op het gamma krachtige 3- cilinder PureTech benzinemotoren en de BlueHDi Dieselmotoren. De elektrische versie is een gericht antwoord op klanten die het multifunctionele karakter van de Berlingo in dagelijks gebruik, voor hun werk of in hun vrije tijd willen combineren met de voordelen van elektrisch rijden. Hij blijft modulair, ruim, comfortabel en goed uitgerust, eigenschappen die hem succesvol hebben gemaakt in het segment van de ludospaces dat hij creëerde. 

Het expressieve en robuust ogende silhouet suggereert ruimte in de auto. De twee lithium-ion accupakketten zijn slim in het subframe aan weerszijden van de achtertrein geplaatst waardoor de nieuwe E-Berlingo Multispace de ruimte in de auto en de bagageruimte heeft behouden. 

De Citroën Berlingo, sinds ruim 20 jaar Ludospace- referentie, komt met moderne en praktische oplossingen voor nieuwe wensen op de markt. De E-Berlingo Multispace blijft praktisch, ruimtelijk en modulair en biedt voortaan ook de unieke eco-rijbeleving, de efficiency en het rijplezier van elektrisch rijden. Het gehomologeerde bereik van 170 km is geschikt voor zowel privé als zakelijk gebruik, voor klanten die gecharmeerd zijn van de voordelen van elektrisch rijden. 

De nieuwe E-Berlingo Multispace zal worden geproduceerd in de fabriek van Vigo. Hij wordt vanaf begin mei in Spanje op de markt gebracht en vanaf begin september 2017 in de andere landen (Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, België, Portugal en Nederland). 

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.