Nieuws

Update Toyota GT86

17 maart 2016
Door Redactie
De Toyota GT86 2017 beleeft zijn première op het internationale autosalon van New York, voor hij in de herfst van dit jaar op de markt komt.

Toyota's sportwagen meet zich een sportievere stijl aan met een grotere centrale inlaat die de lage, brede look van de wagen in de verf zet. Die vormt een aanvulling op het nieuwe design met hertekende led-koplampen en -richtingaanwijzers, een nieuwe rand rond de mistkoplampen en een hertekende bumper. Achteraan onderscheidt het nieuwe model zich door led-achterlichten en een nieuw ontworpen bumper. De lichtmetalen velgen kregen een nieuwe look met gedraaide spaken.

De gevoelskwaliteit van het interieur werd sterk verbeterd: als optie zijn nieuwe zetels in leder en Alcantara verkrijgbaar. Bestuurders kunnen tevens genieten van nieuwe zetelmaterialen met zilverkleurige stiknaden en een sportief stuurwiel met geïntegreerde audiotoetsen en een 86-logo in het midden.

Het al legendarische rijgedrag van de GT86 werd nog verbeterd. De nieuwe afstelling van de ophanging en de schokdempers en de gewijzigde veerverhouding maken de auto gemakkelijker controleerbaar, met een meeslepender rijgedrag als resultaat.

Sinds zijn lancering heeft de GT86 vorm gegeven aan diverse autosportactiviteiten van Toyota. Toyota Motorsports GmbH (TMG) heeft dan ook twee specifieke raceversies ontwikkeld: de GT86 CS-R3, een achterwielaangedreven rallywagen, en de GT86 CS-Cup, die speciaal werd ontwikkeld voor wedstrijden op de befaamde Nordschleife van de Nürburgring.

Deel op

Lees meer over

Galerij

View the embedded image gallery online at:
https://autonieuws.be/nieuws/update-toyota-gt86#sigProIdee925d8c87

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.