Nieuws

© Toyota

Toyota laat de nieuwe Supra zien in Goodwood

09 juli 2018
Door Redactie

De nieuwe Toyota Supra, een sportauto waar wereldwijd vol verlangen naar wordt uitgekeken, beleeft deze week zijn internationale debuut in prototypevorm op het Goodwood Festival of Speed. Het prototype komt bovendien in actie op de beroemde Goodwood HillClimb van het evenement dat dit jaar van 12 tot en met 15 juli gehouden wordt en jaarlijks duizenden bezoekers trekt.

In navolging van de aankondiging in maart 2018 op de Autosalon van Genève, bevestigt Toyota nu dat de nieuwe Toyota Supra trouw blijft aan zijn erfgoed van een pure sportauto met een voorin geplaatste zescilinder in lijn en achterwielaandrijving.

Bezoekers kunnen op Goodwood ook de Toyota GR Supra Racing zien, de sportauto die in maart 2018 op de Autosalon van Genève werd onthuld en daar de terugkeer van de naam Supra vierde. Met dit spectaculaire concept onderzoekt Toyota de mogelijkheden van een high-performance sportauto met geavanceerde lichtgewicht materialen, een verlaagd onderstel, racewielen en een interieur dat voldoet aan race-standaarden. 

De Toyota Supra wordt in de eerste helft van 2019 op de markt verwacht.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.