Nieuws

© Inchape

Toyota-importeur Inchcape gaat multimerk tweedehandsauto’s verkopen met Bravoauto

19 december 2022
Door Dieter Quartier
In navolging van D’Ieteren (MyWay) en andere spelers gaat Inchcape tweedehandsauto’s verkopen van alle merken. De nieuwe business unit heet Bravoauto, omvat een online platform en een delivery center in Machelen. Naast tweedehandswagens biedt Bravoauto diverse diensten aan, zoals accessoires, financiering, garanties en verzekeringen.

De focus van Inchcape ligt op kwaliteitsvolle tweedehandsauto’s voor particulieren. Het aanbod is afkomstig van Inchcape zelf en omvat daarom veel Toyota’s en Lexussen (en op termijn BYD’s), maar er wordt ook actief ingekocht bij andere partijen. Er zullen dus modellen van diverse merken te vinden zijn op het online platform van bravoauto.

De auto’s testen kan in het delivery center van Bravoauto in Machelen. Op termijn zal het platform uitgebreid worden: zo zal men er in de toekomst een optie kunnen nemen en in een later stadium de wagen zelfs volledig digitaal kunnen aankopen.
1DSC00145Het bravoauto delivery center in Machelen is de eerste en momenteel enige in ons land, maar het is de bedoeling dat er snel meerdere vestigingen zullen volgen. In de eerste fase kijkt Inchcape naar de regio Antwerpen en wordt er een tweede delivery center in de regio Brussel gepland. In een volgende fase zullen ook Gent, Wallonië en Luxemburg volgen.

Deel op

Dieter Quartier

Dieter Quartier (°1976) schrijft al sinds 2000 met motorolie in plaats van inkt. Zijn interessesfeer reikt van classics tot electrics. Bedrijfsmobiliteit in ruime zin is zijn dada.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.