Nieuws

© Athlon

Tips en actuele informatie over bedrijfswagens dankzij FleetForward

05 maart 2021
Door Redactie
Of je binnen een kmo verantwoordelijk bent voor de bedrijfswagens, een vrij beroep uitoefent of zelfstandige bent, je belangrijkste focus is je corebusiness. Toch wil je ook op de hoogte zijn van nuttige informatie rond bedrijfswagens en mobiliteit. Athlon maakt het je gemakkelijk met FleetForward, een newsletter speciaal voor ondernemers, die alle essentiële vragen en antwoorden bundeltIn een veranderend economisch, sociaal en ecologisch landschap is het niet gemakkelijk om altijd met alles mee te zijn. In deze uitdagende tijden heb je heel wat zaken aan je hoofd en  vergt je kernactiviteit al je aandacht. Dat neemt niet weg dat je beter de nodige aandacht schenkt aan bedrijfsmobiliteit, de fiscale regels, wetgeving en marktontwikkelingen, zodat je de juiste keuzes maakt – zowel economisch als ecologisch.

Plug-inhybride en elektrische auto’s lijken vandaag in vele gevallen de beste oplossing – zeker nu we gemiddeld genomen minder rijden. Toch is het zaak om verder te kijken dan de catalogusprijs en de fiscale aftrekbaarheid. Of het plaatje klopt, hangt ook in grote mate af van het gebruiksprofiel van de bestuurder.  


Waar moet je op letten als je je carpolicy opmaakt of afstemt op het Nieuwe Normaal? Ook zit je misschien met vragen over laadinfrastructuur op kantoor en thuis? Om nog maar te zwijgen over het mobiliteitsbudget en de eventuele voor- en nadelen van leasing, of het nu om personenwagens of bestelwagens gaat. En heb je eigenlijk al nagedacht over de vele voordelen van bike leasing?

Dankzij FleetForward, een wekelijkse newsletter van Athlon vol tips en advies, krijg je de antwoorden op de belangrijkste vragen simpelweg in je mailbox. Zo ben je in geen tijd helemaal mee met alles wat je als professional moet weten om weloverwogen mobiliteitskeuzes te maken.

Klik hier om je in te schrijven op deze gratis bron van nuttige informatie. 

1Athlon LogoTagline vierkant

Deel op

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.