Nieuws

© Maybach

Sinistere Night Series geeft Mercedes-Maybach-modellen extravagante touch

24 mei 2023
Door Stijn Blanckaert

Weg met blinkend chroom en kleur: Mercedes-Maybach introduceert met het Night Series-pakket een nieuwe look voor zijn modellen waarbij zwart en grijs de boventoon voeren.

 

Bij Bentley heet het Blackline, Rolls-Royce noemt het Black Badge, Mercedes-Maybach doopt het Night Series: een donkere look die een andere doelgroep aanspreekt die het minder voor glanzend chroom en blinkend metaal heeft maar een donker kleurenpalet waardeert.Night Series Design Paket für Mercedes-Maybach Serienmodelle Night Series Design Package for Mercedes-Maybach series models De Night Series-Mercedes-Maybachmodellen zijn nochtans wel degelijk rijkelijk voorzien van chroom, maar het is donker chroom, voor een donkere, sinistere look. Verder zijn de Night Series-uitvoeringen voorzien van roségoudkleurige details, een nieuw velgdesign met donkerglanzend Maybach-patroon en een visgraatmotief in het interieur. Night Series Design Paket für Mercedes-Maybach Serienmodelle Night Series Design Package for Mercedes-Maybach series models Ook de startanimatie van de MBUX-user interface is voorzien van een mystieke startanimatie in het kleurenpalet van de Night Series.

Zowel de Mercedes-Maybach EQS SUV, de S-Klasse als de GLS zijn verkrijgbaar met het Night Series-pakket, dat gisteren werd onthuld op een exclusief event in New York City.

Het Night Series-pakket voor de EQS SUV is leverbaar met de lakken obsidiaanzwart, MANUFAKTUR diamantwit bright en een exclusieve tweekleurenlak in de combinatie obsidiaanzwart/Mojavezilver.  Naast verschillende lakken in grijs-, zwart- en wittinten omvat het Night Series-pakket voor de S-Klasse ook een exclusieve tweekleurenlak in de combinatie onyxzwart/Mojavezilver. Ook voor de GLS is in combinatie met het Night Series-pakket naast een lak in een wittint of obsidiaanzwart een exclusieve tweekleurenlak in obsidiaanzwart/Mojavezilver leverbaar.

Night Series Design Paket für Mercedes-Maybach Serienmodelle Night Series Design Package for Mercedes-Maybach series models Het Night Series-pakket is binnenkort leverbaar voor de Mercedes-Maybach S-Klasse. Voor de Mercedes Maybach EQS SUV zal het tegelijk met de introductie leverbaar zijn en voor de Mercedes-Maybach GLS begin 2024.

MAYBACH Icons of Luxury presenteert binnenkort in hetzelfde kader een nieuwe collectie die is geïnspireerd op de Night Series. De collectie omvat onder meer luxe tassen, sneakers en brillen.

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.