Nieuws

Renault Zoé trekt je over de streep

04 november 2016
Door Redactie
Wilde je al eerder je vervuilende diesel- of benzinewagen inruilen voor een milieuvriendelijke elektrische wagen maar woog deze wens niet door op de te hoge aankoopprijs en het beperkte rijbereik dan word je nu over de streep getrokken. SamenSterker, een vennootschap met sociaal oogmerk die groepsaankopen organiseert, koos voor de nieuwe Renault Zoé voor de eerste groepsaankoop van elektrische auto’s. Met de nieuwe Renault Zoé komt er immers voor het eerst een 100% elektrische wagen voor het grote publiek op de markt met een reëel rijbereik van 300 kilometer.

De groepsaankoop loopt vanaf 3 november tot het einde van het jaar. De combinatie van de Vlaamse premie van € 5.000 en de groepskorting maakt van de elektrische wagen een echt alternatief voor een diesel- of benzinewagen.

De Vlaamse premie van € 5.000 geldt alleen voor wie nog dit jaar een bestelling plaatst. Daarom organiseert SamenSterker Antwerpen een groepsactie om nog voor het einde van het jaar een elektrische wagen mét groepskorting te kunnen aanbieden. De groepskorting en de Vlaamse premie samen maken de elektrische wagen voor het eerst concurrentieel met een vergelijkbare diesel- of benzinewagen. 

Om een voorbeeld te geven: de catalogusprijs van de Zoé LIFE R90 is € 24.550. Met de groepskorting (€ 2.455) en de Vlaamse premie (€ 5.000) in mindering, komt de SamenSterker-prijs uit op € 17.095. Speciaal voor de groepsaankoop komt daar nog een tussenkomst van € 1.500 bij voor de installatie van een thuislaadpunt. 

Wie zich inschrijft voor een afspraak bij een deelnemende concessiehouder krijgt persoonlijk advies en kan meteen een testrit maken. Wie liever eerst algemene info over elektrisch rijden krijgt, schrijft best in voor één van de vijf infoavonden.

Heb je pech en woon je niet in de provincie Antwerpen maar op één van de grote parkings rondom dan kan je toch nog deelnemen aan deze groepsaankoop maar enkel bij een concessiehouder gelegen in de provincie Antwerpen.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.