Nieuws

Renault @ Salon van Brussel 2017

30 december 2016
Door Redactie
Renault, pionier en marktleider op het gebied van de zuiver elektrische mobiliteit in Europa, schakelt een hogere versnelling in met de ontplooiing van zijn Z.E.-strategie. Dankzij de nieuwe Z.E. 40-batterij kan de Renault ZOE een record rijbereik van 400 kilometer over de NEDC-cyclus voorleggen. 
Daarmee verdubbelt hij zijn rijbereik in vergelijking met het oorspronkelijke model. Zo kan de ZOE schermen met het grootste rijbereik onder de betaalbare zuiver elektrische wagens. 

De nieuwe Koleos zal het topgamma van Renault aanvullen door de robuuste stijl van een SUV te combineren met de verfijning van een grote berline. Op het Salon van Brussel zal de nieuwe Koleos voorgesteld worden in de INITIALE PARIS uitvoering. Deze topversie zal net als de rest van het nieuwe Koleos- gamma verkrijgbaar zijn vanaf de lente van 2017. 

Krachtige twin-turbo dieselmotor voor Mégane GT en GT Grandtour

De Mégane GT en Mégane GT Grandtour krijgen de nieuwe ENERGY dCi 165-motor gekoppeld aan een automatische EDC-transmissie met 6 verhoudingen. Met het 4CONTROL-chassis met 4 sturende wielen en het DNA van Renault Sport biedt de Mégane GT rijplezier dat uniek is in zijn segment. De technologie draagt bij tot het commerciële succes van de Mégane GT en Mégane GT Grandtour met TCe 205-motor. 

De prestaties van de ENERGY dCi 165-motor 

De ENERGY dCi 165-motor met Twin Turbo-technologie heeft een specifieke afstelling van de hand van Renault Sport. De ingenieurs van Renault Sport namen de afstelling van de dCi 160-motor, die verkrijgbaar is in de Espace en Talisman, onder handen om de prestaties verder te optimaliseren. Zijn vermogen stijgt daardoor met 5 pk en hij biedt een maximumkoppel van 380 Nm.

De prestaties van de ENERGY dCi 165-motor maken het mogelijk ten volle de mogelijkheden te benutten van de door Renault Sport afgestelde ophanging en het 4CONTROL-systeem met 4 sturende wielen. Het 4CONTROL-systeem zorgt voor een dynamische, veilige en precieze rijervaring op bochtige wegen. Het 4CONTROL-systeem berekent en wijzigt honderd keer per seconde de stuurhoek van de achterwielen, om stabiliteit bij hoge snelheid en wendbaarheid bij lage snelheid te garanderen. 
Deel op

Lees meer over

Video

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.