Nieuws

Renault @ European Motor Show Brussels

13 januari 2016
Door Redactie
2015 was een zeer vruchtbaar jaar voor Renault. De Franse constructeur verkocht maar liefst 50.040 auto’s in België, een toename van 13,44%. Ook stelde het een viertal nieuwe modellen voor in uiteenlopende en erg belangrijke marktsegmenten. De nieuwkomers dragen alle de signatuur van designdirecteur Laurens van den Acker die als geen andere emotionele uitstraling aan zijn modellen weet te geven en passie op te wekken bij de consument. De combinatie van een sierlijke modellijn, innoverende technologie en voortreffelijk comfort hebben ertoe geleid dat Renault 2015 afsloot op plaats 1 in ons land.  

Op het Autosalon richt Renault de schijnwerpers op de Talisman, waarmee de Franse constructeur opnieuw een woordje wil meespreken in het premiumsegment. De Talisman Grandtour, die in mei 2016 gecommercialiseerd zal worden, zal in exclusiviteit en op uitnodiging voorgesteld worden in de Talisman Lounge. 

Tweede blikvanger is de vierde generatie Mégane, de beste nieuwkomer in zijn segment met een hoog ‘thuis’ gevoel en laag verbruik en lage CO2-uitstoot. Voor het eerst slaagt een compacte Franse middenklasser erin om in de buurt te komen van de Duitse premiummerken op het vlak van prestaties en comfort. Qua acte de présence heeft hij zelfs een streepje voor.

Lees ook:

TEST: Renault Kadjar: veelzijdig, comfortabel en betrouwbaar

TEST: Renault Espace, anders en beter

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.