Nieuws

Pour les femmes: DS 3 GIVENCHY Le MakeUp

13 mei 2016
Door Redactie
Meer dan de helft van de bestuurders van de DS 3 zijn vrouwen. Enkele weken na de lancering van de nieuwe DS 3 presenteert het merk deze gelimiteerde editie in samenwerking met GIVENCHY Le MakeUp, een auto die perfect past bij vrouwen.

De nieuwe DS3GIVENCHY Le MakeUp is het resultaat van een logische ontmoeting tussen twee merken die passie voor hun product en zorg voor details gemeen hebben.

“De nieuwe DS 3 GIVENCHY Le MakeUp is een bundeling van de expertise van de twee merken in één creatie. Givenchy staat voor bijzondere, moderne en creatieve luxe  en  besteedt veel aandacht aan materialen, texturen en kleuren, net als wij. Kortom, een merk waar we veel gemeen mee hebben en dat dezelfde waarden uitdraagt als wij”, verklaart Thierry Metroz, directeur Design van DS. 

“Ik denk dat vrouwen in deze auto nog mooier gaan worden... Mooier omdat ze achter het stuur van die nieuwe DS 3 zitten, een auto die nu al toonaangevend is, mooier door de kleur en de reflectie op hun gezicht, mooier door de dynamiek van de kleur roze die een glimlach op je gezicht tovert”, aldus Nicolas Degennes, artistiek directeur Make-up en kleuren bij Maison Givenchy.

Een iconische auto voor unieke (vrouwelijke) klanten

Een auto voor wie zich wil profileren, dat is het bestaansrecht van de DS modellen. Dat geldt ook voor de nieuwe DS 3 GIVENCHY Le MakeUp: over alles van zowel buitenkant als binnenkant is tot in de kleinste details nagedacht, waardoor het een uniek model is geworden.

De carrosserie is uitgevoerd in prachtig parelwit met een aparte textuur dat de naam Blanc Opalin heeft meegekregen. Matte lak is weer terug en zorgt bij de nieuwe DS 3 GIVENCHY Le MakeUp voor een karakteristiek, korrelig aanvoelend oppervlak, waardoor ook haar rondingen goed uitkomen. 

Het interieur is zeer herkenbaar met een geanodiseerd roze dashboardlijst, die het interieur verlicht. In de armsteun in het midden zit een opbergvak voor een GIVENCHY Le MakeUp make-up set bestaande uit een Noir Couture mascara, Prisme Visage compact poederen een Le Rouge lipstick. Een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen nagellak in de kleur Whisper maakt de set compleet. 

Een detail dat de harmonie van het geheel onderstreept, is de binnenkant van de armsteun met GIVENCHY Le MakeUp logo, die is uitgevoerd in hetzelfde roze van het dashboard. De bovenkant van de armsteun is bekleed met Noir Basalte nappaleer met een lasergegraveerd stramien van de bekende 4G's van het Givenchy.

Vanaf juni 2016 zullen wereldwijd 1.400 nieuwe DS 3 GIVENCHY Le MakeUp – Berline en Cabrio – te koop zijn, slechts 30 stuks komen naar België.


Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.