Nieuws

© Polestar

Polestar opent nieuwe Space in Luik om extra modellen te promoten

06 juni 2024
Door Alain Devos

Polestar, het op zijn minst deels Chinese automerk dat zich graag als Zweedse constructeur manifesteert, open een nieuwe Space in Luik. De ruimte van zo’n 800 vierkante meter moet plaats genoeg bieden voor de nieuwe modellen waarmee het gamma momenteel wordt uitgebreid.

 

Bestond het Polestar-gamma tot voor kort alleen uit de 2, dan komt er met de 3 en de 4 nu plots heel wat versterking. We gaan die nieuwe modellen eerstdaags ook testen, onze verslagen vind je hier dus heel binnenkort terug. Het grotere aanbod zou ook voor extra klanten moeten zorgen, vandaar de opening van een extra Space in Luik. Daar kan je de auto’s vanaf 7 juni ontdekken, desgewenst zelfs testen en na een eventuele aankoop ook laten leveren.

Het Space ligt aan de Rue Oscar Englebert (nummer 1b), dat is een belangrijke verkeersader aan de rand van de stad. Er was eerder ook al een Polestar-aanwezigheid in het centrum van Luik, maar de nieuwe locatie is een pak makkelijker bereikbaar en ook veel ruimer. Er is ook een Polestar PreOwner-afdeling voor tweedehandsvoertuigen van het merk voorzien.

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.