Nieuws

Opfrisbeurt voor de Citroën C4 Picasso

09 mei 2016
Door Redactie
De tweede generatie van de Citroën C4 Picasso, die in 2013 werd gelanceerd, krijgt een opfrisbeurt. De ruime C4 Picasso toont zich vanaf deze zomer dynamischer en prestigieuzer met onder meer een nieuwe snoet, een tweekleurig dak en meer personaliseringsmogelijkheden dankzij vier verschillende interieursferen. 
De vernieuwde C4 Picasso onderscheidt zich door een krachtig en expressief design, met meer dynamische lijnen dan voorheen en een unieke lichtsignatuur aan voor- en achterzijde. 

Het Connect Nav 3D systeem wordt geleverd met een nieuw 7” touch screen tablet. Dit nieuwe systeem optimaliseert ook de bediening van het 12" grote HD-scherm om de flexibiliteit en leesbaarheid te verhogen. Om de boodschappen meteen in de koffer op te bergen is er de handsfree achterklep die met een voetbeweging onder de bumper geopend word.  

Om de veiligheid te verhogen voorziet de C4 Picasso voortaan verkeersbordendetectie met snelheidsaanbevelingen, de adaptieve snelheidsregelaar met stopfunctie, de rijstrookwaarschuwing, Active Safety Brake, de vermoeidheidsdetectie en de actieve dodehoekdetectie (SAM). Onder de kap vinden we buiten het gekende motorenpallet de belangrijkste vernieuwing, de benzine PureTech 130 S&S EAT6 (130 pk, start/stop met 6-traps automaat).

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.