Nieuws

Opel op het Autosalon van Genève

01 maart 2016
Door Redactie
Opel stelt twee wereldpremières op het 86ste Autosalon van Genève voor: de compacte SUV Mokka X en de futuristische sportwagen GT Concept.

 

Naast de debuterende modellen van het salon, de Mokka X en de GT Concept, zal op de stand van Opel de voltallige Astra-familie te zien zijn. De Astra verschijnt onder de schijnwerpers van Genève voor het eerst met Opels gloednieuwe turbogeladen dieselmotor. Het verbruik van de 1.6 CDTI BiTurbo ECOTEC met 160 pk blijft in combinatie met Start/Stop, een handgeschakelde zesversnellingsbak en banden met lage rolweerstand, beperkt tot slechts 4,1 liter per 100 kilometer (108 gram CO2 per kilometer). De nieuwe racewagen met 330 pk, de Astra TCR, zal voor extra opwinding zorgen bij de motorsportfans die de stand bezoeken.

“Onze sterren in Genève weerspiegelen precies waar Opel vandaag voor staat. De GT Concept toont dat wij innovatief zijn en een duidelijke visie hebben van waar we naartoe willen. De nieuwe Astra en de Mokka X bewijzen dat wij luisteren naar onze klanten en hen centraal zetten bij alles wat we doen door aantrekkelijke en betaalbare auto’s te bouwen. De Astra TCR demonstreert ten slotte dat wij onze traditie in de motorsport ter harte nemen, met alle emotionele connotaties van dien”, aldus Opel Group CEO Dr. Karl-Thomas Neumann.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.