Nieuws

Opel Astra met extra sportieve OPC-look

09 september 2016
Door Redactie
De "Car of the Year 2016" maakt indruk met zijn dynamische, slanke carrosserie. Nu is het vijfdeursmodel ook beschikbaar in een nog stoerdere uitvoering met het optionele OPC-Line Sport Pack, dat de aantrekkelijke contouren van de Astra extra in de verf zet.

Met de voorspoiler in OPC-Line-stijl heeft de Astra een nog sterkere uitstraling en lijkt de wagen lager op zijn wielen te staan. De opvallende uitsparingen op de plaats van de mistlampen links en rechts onder de koplampen benadrukken de zelfverzekerde look van de Astra. Hun horizontale lamelleninzetstukken nemen het nieuwe design van de grille over en leiden het vanuit het centrum naar de zijkanten. De sportieve, uniforme lijn loopt rond de auto tot in de krachtige zijdrempels. De achterkant van de in serie geproduceerde versie van de huidige Astra-generatie heeft al een lage, brede en atletische postuur, maar de achterspoiler van het OPC-Line Sport Pack benadrukt dit nog meer. De nummerplaat op de gemodelleerde, volumineuze bumper zit gevat in een uitgesproken frame. De onderste lichten achteraan zijn niet langer horizontaal maar staan met hun verticale lichtstrepen als uitroeptekens aan de randen van de auto. Dat alles geeft de achterkant een meer gespierde uitstraling.

De voorspoiler, de zijdrempels en de spoilerlip achteraan van het OPC-Line Sport Pack zijn altijd uitgevoerd in koetswerkkleur. Klanten kunnen kiezen uit zes metaalkeuren (Switchblade Silver, Mineral Black, Deep Sky Blue, Coconut Brown, Cosmic Grey, Emerald Green), een briljantkleur (Absolute Red) en een lakkleur (Summit White). Het Pack dat de vijfdeurs Astra in de uitrustingsniveaus Dynamic en Innovation een extra sportieve toets geeft, is nu in België te bestellen voor € 700.


Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.