Nieuws

Op ontdekkingstocht met uw Toyota Jeep

08 maart 2016
Door Redactie
De Toyota Jeep is een geweldig werkpaard: nuttig, praktisch en geschikt voor elk terrein. Maar hebt u uw 4x4 al getest op vakantie? 
In samenwerking met de Toyota Cruiser Club organiseert Compass Motor Press Club dit jaar nog twee uitstappen voor eigenaars van een Land Cruiser of een Hilux pick-up. U kan kiezen tussen twee verschillende periodes en bestemmingen: een verlengd weekend in april in de streek van de Beaujolais en een weekje eind augustus te midden van de bergen en de meren van Auvergne.

Compass en de Cruiser Club hebben voor elke uitstap de beste ingrediënten gecombineerd: een boeiende nieuwe bestemming, een ideaal parcours met een aantal smalle baantjes, overwegend onverharde wegen en een charmehotel waar u 's avonds heerlijk kunt dineren.

Daarbovenop hebben de organisatoren uiteraard een aantal extraatjes bedacht die van elke uitstap een volwaardige ontdekkingsreis maken: onthaal door de plaatselijke bewoners en producenten, bezoeken aan bijzondere gebouwen in privébezit en zo goed als onbekende kleine musea, toelatingen en rijadviezen voor de 4x4-pistes en bijkomende omkadering door de regionale clubs om niemand voor het hoofd te stoten. Bovendien mogen er slechts 10 voertuigen aan deze reizen deelnemen om de natuur, de bewoners en de andere bezoekers niet te storen. Meer info vindt u hier.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.