Nieuws

© Daimler AG

Online infosessie: hoe financier ik best mijn bestelwagen(s)?

22 januari 2021
Door Redactie
De juiste bestelwagen kiezen is belangrijk, maar niet eenvoudig. Even cruciaal is dat je stilstaat bij de manier waarop je hem financiert. Koop je hem best met eigen middelen of via een krediet, of is een renting of leasing toch interessanter? Je verneemt het tijdens onze gratis online infosessie op donderdag 28 januari om 11u. Een niet te missen kans voor iedere zelfstandige of kmo-leider die niet professioneel bezig is met vlootbeheer, maar wel de beste oplossing zoekt vanuit financieel, boekhoudkundig en operationeel standpunt!

Het bestelwagenlandschap is de voorbije jaren grondig geëvolueerd. De markt groeit gestaag, niet het minst door de toegenomen e-commerce. Er zijn ook talrijke modellen bijgekomen, wat de keuze er niet op vereenvoudigt. En dan hebben we het nog niet gehad over de diverse ombouwmogelijkheden.

Je goed laten begeleiden in je keuze is een must. Dat geldt ook voor de manier waarop je je lichte vrachtvoertuigen en de ombouw of inrichting ervan financiert, wil je de optimale oplossing kiezen. Een financiering, renting en leasing worden boekhoudkundig immers anders verwerkt. Ook moet je je afvragen of je alle risico’s (onderhoud en reparaties, restwaarde) zelf wilt dragen of ze liever uitbesteedt.

Om je wegwijs te maken in de wereld van de bestelwagens en de voor- en nadelen van de diverse financieringsmogelijkheden organiseert Autonieuws op donderdag 28 januari 2021 een gratis online infosessie.     

In deze infosessie van 60 minuten krijg je onder meer antwoorden op vragen als:
  • Wat maakt bestelwagens anders om te beheren dan personenwagens?
  • Waar moet ik op letten als ik voor de ene of andere financieringsformule kies?
  • Wat is voor een kleine tot middelgrote onderneming de aangewezen keuze?
  • Hoe kan ik de risico’s (onderhoud en herstellingen, restwaarde) maximaal afdekken?

Onze expert-gastsprekers zijn Stijn Blanckaert (Autonieuws.be) en Steve Somers, specialist LCV bij Athlon Belgium. Op het einde van de sessie kun je hen jouw vragen voorleggen tijdens de Q&A.

Een niet te missen kans voor wie niet professioneel met bestelwagens bezig is maar wel de best mogelijke keuze wil maken!

Wanneer? 
Donderdag 28 januari 2021 om 11u

Hoe lang?
Ongeveer 60 minuten

Voor wie? 
Voor zelfstandigen en kmo’s die een geïnformeerde keuze willen maken inzake de financiering van hun bestelwagen(s).

Prijs?
Gratis, vooraf inschrijven is echter vereist

Schermafbeelding 2021 01 06 om 18.57.46

Deel op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.