Nieuws

© Toyota

Nieuwe Toyota Supra bijna uitverkocht

18 december 2018
Door Redactie

Na de aankondiging van zijn langverwachte terugkeer op het autosalon in Genève in maart van dit jaar met de onthulling van de GR Supra Racing Concept, heeft Toyota de online reservaties van de nieuwe Toyota GR Supra geopend via een voorbehouden webpagina.

 

De productie van de nieuwe Toyota GR Supra zal aanvangen in het voorjaar van 2019 en de eerste exemplaren zullen geleverd worden vanaf september 2019. De reservatiekosten bedragen 2.000 euro, die in mindering worden gebracht van de aankoopprijs of die worden terugbetaald in geval van annulering van de reservatie. De prijzen en technische informatie van de Supra worden aangekondigd tijdens het autosalon van Brussel.

De online reservaties werden opengesteld op 21 november en de eerste exemplaren gingen als zoete broodjes over de toonbank. Momenteel zijn er nog minder dan 10 beschikbaar. Het ging dus razendsnel, zoals het deze snelle sportcoupé betaamt.

Voor heel Europa worden er in het eerste productiejaar slechts 900 Supra’s voorzien. De eerste 900 eigenaars worden automatisch lid van ‘Supra 900’, waardoor ze van een heel aantal exclusieve voordelen genieten.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.