Nieuws

© Mazda

Nieuwe Mazda Concessie in Gent

15 november 2023
Door Redactie

Na bijna een jaar afwezigheid keert Mazda terug naar Gent met de opening van een gloednieuwe concessie op 16 november. Mazda Hedin Automotive Gent, gelegen aan de Zeeschipstraat 113 in Gent, verwelkomt Mazda-enthousiastelingen voor zowel onderhoud als aankoop. Met atelieractiviteiten die op 27 november van start gaan, kunnen klanten nu al reserveringen maken.

 

Het nieuwe hoofdstuk in Gent is mogelijk gemaakt door de samenwerking met de sterke partner Hedin Automotive, waarmee Mazda Motor Belux al succesvol samenwerkt in het Groothertogdom Luxemburg. Met aanzienlijke ervaring in retail in België en de voortzetting van de knowhow van het vorige Mazda-succesverhaal in Gent, staat Mazda Hedin Automotive Gent klaar om de Gentse Mazda-community te bedienen.

Tim Bosmans, Managing Director Mazda Motor Belux, deelt zijn enthousiasme: "Dankzij het partnerschap met Hedin Automotive kunnen we in Gent opnieuw aanknopen bij het Mazda-succesverhaal uit het verleden. De Gentenaar kan nu weer terecht in eigen stad voor de aankoop en het onderhoud van een Mazda. Met ons huidige en toekomstige aanbod van Mazda-wagens zijn we ervan overtuigd dat we nu en in de toekomst kunnen voldoen aan de individuele mobiliteitswensen van de Gentenaar."

Henrik Lessèl, CEO Hedin Automotive Belux, voegt toe: "We zijn enorm verheugd om onze nieuwe Mazda-concessie in Gent te openen. Na een lange afwezigheid van een Mazda-concessie in de regio, biedt Hedin Automotive bestuurders nu de gelegenheid om in Gent het onderhoud te laten uitvoeren en nieuwe Mazda-wagens aan te schaffen. Deze nieuwe concessie weerspiegelt perfect de kernwaarden van Hedin Automotive en Mazda, en markeert een trotse samenwerking met het Japanse merk. We kijken uit naar een bloeiende toekomst met Mazda en zijn ervan overtuigd dat het diverse productaanbod naadloos aansluit bij de wensen van onze klanten, waardoor we voor iedereen een geschikt voertuig kunnen bieden."

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.