Nieuws

© Maserati

Nieuwe foto’s tonen hoe Maserati Grecale er zal uitzien

16 februari 2022
Door Stijn Blanckaert
Ze weten in Modena goed hoe de aanloop naar de modellancering van de compacte Maserati-SUV zo lang mogelijk te rekken, met regelmatig nieuwe foto’s die nu voor het eerst ook effectief tonen hoe de Grecale-SUV er zal uitzien.


Small 18906 MaseratiGrecaleFamilyFleet

In afwachting van de wereldpremière van Maserati’s compacte SUV op 22 maart geeft het Italiaanse merk foto’s vrij van een licht gecamoufleerde Grecale in het oude centrum van thuisstad Modena.

Het model zal in eerste instantie enkel met al dan niet hybride verbrandingsmotoren verkrijgbaar zijn maar krijgt in de nabije toekomst ook een volledig elektrische versie, waarmee het de eerste elektrische Maserati-SUV zal zijn.

De naam van het model is opnieuw die van een wind. De Grecale is een wind in het noordoosten van het Middellandse zeegebied. Daarmee zet Maserati een  traditie verder die het in 1963 begon met de Mistral. Later volgden de Ghibli, Bora en Khamsin en in 2016 de eerste Maserati-SUV Levante.

Deel op

Lees meer over

Stijn Blanckaert

Stijn Blanckaert (°1974) is al van kindsbeen af gepassioneerd door auto’s en maakte er zijn beroep van. Hij houdt van pk’s, of ze nu uit een V8 of een elektromotor rollen… Na jaren in de leasing- en fleetsector schrijft hij sinds 2016 voor Autonieuws.be waar hij onder meer gespecialiseerd is in economisch nieuws.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.