Nieuws

© Stellantis

Nieuwe DS 4 kost tussen € 29.000 en € 52.000

24 maart 2021
Door Dieter Quartier
DS Automobiles opent de orderboekjes voor de DS 4. Initieel wordt hij enkel aangeboden als La Première, een superuitgeruste versie die je vanaf € 46.000 online kunt reserveren.

Hij wordt pas tegen het jaareinde losgelaten, maar enthousiaste klanten kunnen vanaf vandaag hun DS 4 reserveren – niet om het even welke versie, maar de exclusieve DS 4 La Première. 

De uitrusting van deze lanceringseditie omvat onder meer directionele matrixledkoplampen, de gestuurde Active Scan Suspension, DS Drive Assist met achteruitrijwaarschuwing en Blind Spot Monitoring, 360°-zicht met vier camera's om manoeuvreren gemakkelijker te maken en een elektrisch bedienbare achterklep met handsfree toegang.

De meest exclusieve DS 4 kan worden afgewerkt met een unieke Gloss Grey of Crystal Pearl-lak voor het koetswerk en zwarte lak voor het dak. De zwarte signatuur is ook terug te vinden tussen de achterlichten, de onderkant van de carrosserie en de omlijstingen van de zijruiten. Exclusieve diamond cut velgen maken het plaatje compleet.

De stoelen zijn bekleed met Criollo Brown nappaleer en bieden een verwarm-, koel- en massagefunctie. Het stuurwiel wordt met de hand bekleed met volnerfleder. Voor een warme toets zorgt het bruine essenhout aan de randen van het dashboard en op de achterdeuren.

De rijkelijk uitgeruste en in beperkte oplage gebouwde DS 4 La Première wordt aangeboden vanaf € 46.000 voor de PureTech 180 (1.6 benzine) en € 52.000 voor de E-TENSE 225 (plug-inhybride). De instapversie volgt later en zal worden aangeboden voor minder dan € 29.000.

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.