Nieuws

Nieuwe design car: #MusketonMazda CX-3

10 mei 2016
Door Redactie
Mazda Belux onthult de nieuwe Mazda Design Car, de #MusketonMazda. De bezieler achter dit project is opnieuw de Mazda-ambassadeur, MUSKETON. Alleen heeft hij deze keer een beroep gedaan op 4 andere artiesten: VEXX_ART (Vince Okerman), ICYBOMB (Alex Gérard), ITSMAGICHERE (Laurent Beuten) en ZHION (Andre Levy). Drie Belgen en één in Duitsland wonende Braziliaan.

Mazda en Musketon (Bert Dries) wilden op die manier jonge en minder gekende artiesten een platform bieden om meer bekendheid te verwerven.

De vier artiesten zijn de vier winnaars van de designcompetitie die Musketon en Mazda organiseerden, waarbij grafische kunstenaars het ontwerp van een motorkap moesten inzenden. Uit de meer dan 100 ontwerpen, koos Musketon deze 4 artiesten uit, om samen met hem de nieuwe Mazda Design Car te ontwerpen. Geen eenvoudige opdracht, want de bedoeling was de 5 uiteenlopende stijlen te integreren.

De vijf kunstenaars hebben zich eind april een weekend opgesloten op een afgelegen locatie om rustig aan het ontwerp te kunnen werken. En het resultaat, een volledig gewrapte CX-3.

De 5 kunstenaars zullen er een tijdje mee mogen pronken op onze Belgische wegen. Ook zal de #MusketonMazda voor allerlei andere activiteiten gebruikt worden. 


Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.