Nieuws

Nieuwe Belgische app “shazamt” autoreclame om autolening op te vragen

12 januari 2016
Door Redactie

Bezoekers van het Autosalon kunnen met deze nieuwe Belgische app via hun smartphone direct een autolening opvragen als ze hun droomauto spotten.

Voor de aankoop van wagens, doen meer en meer Belgen beroep op een autokrediet. België heeft met 'Get This Car' een bankprimeur inzake mobiele dienstverlening. De app - ontwikkeld door het creative connectivity agentschap Happiness Brussels voor Record Bank - biedt voor het eerst de mogelijkheid om dit snel en makkelijk on-the-go te doen via je mobiele telefoon. Een soort Shazam voor auto's als het ware waarbij de app advertenties (tv-print-radio...) scant of door het gewenste model, looptijd etc... in te geven, je te weten komt hoeveel het autokrediet is dat je hiervoor nodig hebt.  ‘Get This Car’ is beschikbaar in de App Store voor iOS en in Google Play voor Android voor zowel tablets als smartphones.

 

Hoe werkt de app?

Je scant een autoreclame (print/tv/radio) en krijgt na enkele seconden te zien hoeveel een autolening voor die auto kost bij Record Bank. De app is eenvoudig, snel en gratis. De simulatie kan ook manueel ingegeven worden op basis van het wagenmerk en type waarbij looptijd en aankoopprijs aan te passen zijn. Via WhatsApp of e-mail verstuur je de kredietsimulatie die volkomen vrijblijvend is. Hierna neem je via de kantorenzoeker contact op met de dichtstbijzijnde agent of kredietmakelaar om de autolening verder te concretiseren.

Deel op

Video


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.