Nieuws

Mercedes-Maybach opent de S 650 Cabriolet

16 november 2016
Door Redactie
Waar Mercedes-AMG zich nadrukkelijk op de sportieve noden focust, staat bij Mercedes-Maybach individualiteit en exclusiviteit centraal. Voor wie een open S-Klasse niet luxueus genoeg is, kan nu terecht bij Mercedes-Maybach voor de S 650 Cabriolet. Zeg maar, een zonnig terras voor fijnproevers.
Behoor je tot de happy few, dan zal je wellicht binnenkort een telefoontje mogen verwachten, want Maybach bouwt slechts 300 stuks van deze exclusieve vierzits Cabriolet.

De Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet pronkt met 20-inch verchroomde wielen, koplampen met ingelegde Swarovski-diamanten en specifieke bumpers. Uiteraard is het interieur volledig bekleed met leder, inclusief de mooiste materialen én naar wens een hoogwaardige afwerking van het “achterdek” geïnspireerd op de Mercedes-Benz Style Arrow 460-Granturismo yacht.

De S 650 Cabriolet is voorzien van een 6,0-liter V12 biturbo met 630 pk en 1000 Nm aan trekkracht. Deze ultieme Cabriolet zoeft in alle luxe en stilte van 0 naar 100 km/u in 4,1 seconden en is begrensd op 250 km/u. 

De gulden middenweg bestaat dus echt, beter wordt het niet.

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.