Nieuws

Mazda-verdeler MC Motors uit Heffen levert samen met Athlon 30 Mazda 3 aan Stefanini

27 november 2023
Door Stijn Blanckaert

Voor een grote groep consultants van IT-bedrijf Stefanini was nu zaterdag 25 november een belangrijk moment. Dit weekend werden namelijk de eerste 15 van 30 identieke Mazda 3 E-Skyactiv-G-hatchbacks geleverd door Mazda-concessie MC Motors uit Heffen (Mechelen).

 

Zaterdag 25 november kwamen 15 consultants hun nieuwe bedrijfswagen, een zwarte Mazda 3 e-Skyactiv-G Prime-Line, in ontvangst nemen in Mechelen. Het gaat om de eerste 15 van in totaal minstens 30 identieke Mazda’s die door Stefanini zullen worden ingezet als firmawagen en door Athlon Car Lease worden verhuurd in een formule van operationele leasing. 

De auto’s zullen gedurende drie jaar worden ingezet. Stefanini koos voor de mild hybride Mazda 3-uitvoering omdat nog niet alle bestuurders in de vloot de mogelijkheid hebben om over te schakelen naar een elektrische auto (bij gebrek aan laadinfrastructuur), maar ook omwille van het bescheiden verbruik van de Mazda 3 en de aantrekkelijke TCO.Mazda verdeler MC Motors uit Heffen levert samen met Athlon 30 Mazda 3 aan Stefanini 01 Een deel van de bestuurders bij het in ontvangstnemen van hun nieuwe auto. Links op de foto staat Frédéric Spaenjers, Fleet Manager van Mazda Motor Belux, uiterst rechts Peter Candries, verkoper bij MC Motors.

De 2.0 e-Skyactiv G heeft een vermogen van 122 pk en 213 Nm en is gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De Prime-Line-uitvoering beschikt standaard onder meer over een head-updisplay in kleur, parkeersensoren achteraan, een adaptieve snelheidsregelaar, lichtmetalen velgen van 16 duim, ingebouwde navigatie en draadloze Apple CarPlay en Android Auto. 

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.