Nieuws

Mazda kijkt in de toekomst

08 augustus 2017
Door Redactie
Mazda Motor Corporation heeft vandaag een nieuwe langetermijnvisie voor technologische ontwikkeling onder de naam ‘Sustainable Zoom-Zoom 2030’ gepresenteerd, die tot het jaar 2030 gehanteerd zal worden. Deze visie zal onder meer leiden tot de introductie van een nieuwe motorgeneratie, SKYACTIV-X genaamd. Bij zijn debuut in 2019 zal de SKYACTIV-X motor de eerste in serie geproduceerde benzinemotor ter wereld zijn die is voorzien van compressie-ontsteking.

Aan de hand van de ‘Sustainable Zoom-Zoom’ visie die in 2007 werd gepresenteerd heeft het merk alles in het werk gesteld om zowel rijplezier te bieden als een buitengewone duurzaamheid en een maximaal veiligheidsniveau. Vanwege de snelle veranderingen die er op dit moment plaatsvinden in de auto-industrie wordt nu naar de nog langere termijn gekeken. Het nieuwe plan geeft weer hoe Mazda rijplezier, waaraan auto’s hun aantrekkingskracht te danken hebben, gaat inzetten om menselijke, maatschappelijke en milieugerelateerde kwesties op te lossen.

Mazda wil zijn steentje bijdragen aan het creëren van een toekomst waarin mens, milieu en maatschappij alsmede auto’s op harmonieuze wijze naast elkaar bestaan, waarbij de levens van mensen worden verrijkt door middel van rijplezier. Mazda wil tegelijkertijd nog meer een merk worden waar mensen een sterke emotionele band mee hebben. 

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.