Nieuws

Mazda-actie Emissie Switch Antwerpen

31 januari 2017
Door Redactie
Wie morgen 1 februari met de auto naar Antwerpen komt, kan zich gratis laten adviseren door Mazda en voor een aantal bestuurders van een te vervuilende wagen voorziet Mazda een oplossing: De Emissie Switch. Aan kunstsite deSingel – vlak voor het binnenrijden van het stadscentrum – kunnen een aantal bestuurders hun te vervuilende wagen een dagje omruilen voor een Mazda. Op die manier zijn ze toch welkom in de lage-emissiezone.

Vanaf 1 februari zijn een heleboel wagens niet langer welkom in de lage-emissiezone van Antwerpen. De afgelopen maanden werd er uitvoerig campagne gevoerd om bestuurders op de hoogte te brengen van deze nieuwe maatregel. “Toch zijn er nog steeds veel mensen die niet weten of hun wagen welkom is in het centrum of niet. Of zijn er veel bestuurders die nog geen alternatief hebben voor hun te vervuilende wagen. Een aantal van die mensen willen we graag een oplossing bieden”, aldus Joachim Sas, Marketing Director van Mazda.

Op de eerste dag dat de lage-emissiezone in werking treedt, voorziet Mazda een Emissie Switch-punt. Net voor het binnenrijden van Antwerpen centrum, kunnen een aantal bestuurders op de parking van kunstsite deSingel aan de Desguinlei gratis laten nakijken of hun wagen nog toegelaten is in de lage-emissiezone. En voor een aantal wagens die niet meer welkom zijn in het centrum van Antwerpen voorziet Mazda een sympathiek alternatief.

Een aantal bestuurders die te horen krijgen dat hun wagen niet meer welkom is in het centrum van Antwerpen kunnen beroep doen op de Mazda Emissie Switch. Deze automobilisten mogen hun te vervuilende wagen op de parking laten staan en een dagje omruilen voor een Mazda. Op die manier kunnen zij zorgeloos de lage-emissiezone van Antwerpen binnenrijden. 

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.