Nieuws

© Hyundai

Make-over voor de Hyundai Tucson

21 november 2023
Door Redactie

Hyundai onthult een make-over voor de populaire Tucson, waarmee het merk zijn kijk op de toekomst van mobiliteit onderstreept. Het dynamische nieuwe design, geërfd van de 'Parametric Dynamics' designtaal, belooft een overtuigende esthetiek. De gedurfde voorpartij met dunne, hoekige lijnen en Parametric Jewel Hidden Lights zet de toon voor een nieuw tijdperk in SUV-ontwerp.

 

Van bumper tot verstevigingsplaten, de naadloze overgang naar de flanken geeft de Tucson een optisch bredere uitstraling en een dynamische look. De vernieuwde lichtmetalen velgen benadrukken de algehele dynamiek van de auto, terwijl aan de achterkant de skid plates in de bumperlijst zorgen voor een indruk van een bredere wielbasis. De gestroomlijnde vorm aan de achterkant straalt stabiliteit en evenwicht uit, waardoor de nieuwe Tucson een visuele aantrekkingskracht krijgt die even sterk is als zijn prestaties.Make over voor de Hyundai Tucson autonieuws.be 002

Binnenin wordt ruimtelijkheid en praktisch gebruik benadrukt door een horizontaal design, dat een gevoel van openheid creëert. Geavanceerde technologische elementen zijn naadloos geïntegreerd, waardoor functionaliteit en esthetiek harmonieus samengaan.Make over voor de Hyundai Tucson autonieuws.be 003

Met een scherp oog voor Europese klanten is de nieuwe Tucson ontworpen om aan de verwachtingen van deze veeleisende markt te voldoen. Als bevestiging van zijn wereldwijde aantrekkingskracht werd de Tucson in 2022 volgens JATO Dynamics de best verkochte compacte SUV in Europa.

De nieuwe Tucson blijft trouw aan Hyundai's designfilosofie van Sensuous Sportiness, waarbij charme en een vooruitstrevende look samenkomen. Als eerste restyling van de vierde generatie Tucson, gelanceerd in 2020, belooft deze SUV zijn positie als wereldleider in het segment voort te zetten.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.