Nieuws

LinkedIn-mijlpaal: Autonieuws.be wordt gevolgd door 5.000 fans!

14 mei 2024
Door Dieter Quartier

Vorige week bereikte Autonieuws.be een belangrijke mijlpaal op Facebook (20.000 volgers) en vandaag dient zich alweer de volgende aan: de 5.000ste volger heeft zich op onze LinkedIn-pagina aangemeld. Het AN-team is bijzonder dankbaar voor deze ‘erkenning’ vanuit het publiek en is des te gemotiveerder om dag na dag de interessantste automobiele content te brengen, in woord en in beeld.

 

Tien jaar geleden drukte een Limburgse ondernemer op de startknop van Autonieuws.be. Wat in 2014 begon als een zuivere B2C-website vol tests en productnieuws, is vandaag uitgegroeid tot een breed informatieplatform voor niet alleen de particulier, maar zeker ook de zakelijke rijder, de professional in de autosector en iedere ondernemer die op de hoogte wil blijven van fiscaliteit, wetgeving en sectornieuws. 

Anno 2024 is Autonieuws.be een team van vier mensen dat een vinger aan de pols houdt in autoland, de nieuwste auto’s test, video’s van autopremières maakt, podcasts inblikt, exclusieve interviews brengt en nog zoveel meer.

Wist je dat we dit jaar ook de Autonieuws.be Nieuwsbrief hebben gelanceerd? Mocht je dat nog niet gedaan hebben: hoog tijd om je te registreren en wekelijks een selectie van de interessantste en de meest gelezen artikels in je mailbox te krijgen!

2024 had nog een primeur in petto: de allereerste Bedrijfsvoertuigen Gids. Wil je alles weten over de nieuwste bestelwagens en pick-ups en kun je wel wat hulp gebruiken bij de keuze? Benieuwd naar hoe het zit met emissienormen, fiscale regels en alternatieven voor diesel? Zeker je licht opsteken bij deze gratis interactieve pdf!

Of ben je eerder een nostalgisch type dat graag in de geschiedenis duikt aan de hand van smeuïg geschreven reportages? Dan moet je onze gloednieuwe rubriek Nostalgie ontdekken!

Heb je trouwens feedback voor ons? Een interessant onderwerp om uit te spitten? Een exclusief verhaal? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via de gebruikelijke weg maar natuurlijk ook via de social media.

Facebook - Instagram - YouTube

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.