Nieuws

© Dacia

Kamperen met je Dacia Jogger? Koud kunstje met de Sleep Pack

22 mei 2023
Door Dieter Quartier

Dacia stort zich op de markt van de microcampers. Trouw aan de merktraditie beperkt het zich tot de essentie. Het ontwikkelde speciaal voor de Jogger een slaappakket, waarmee je de cross-over omtovert tot een slaapplek voor twee, eventueel uitgebreid met een tent.

 

Het zogenaamde Sleep Pack omvat een houten kast op maat van de koffer van de Jogger, die in twee minuten kan worden uitgeklapt tot een tweepersoonsbed. Daarvoor moet je de rugleuning van de voorstoelen wel naar voren kantelen en de tweede zetelrij neerklappen.ACCESSOIRES - VERSION E3 EXTREME - ACCESSOIRE OUTDOOR - CAMPER BOX - PACK SLEEPHet bed is 190 cm lang en 130 cm breed als je de zijflappen meerekent. Genoeg dus voor een knus nachtje met zijn tweeën. Je kunt een deel van de Sleep Box ook naar achteren kantelen om een tafeltje te vormen onder de geopende achterklep.

ACCESSOIRE - VERSION E3 EXTREME - TENTE SUR HAYON 3 PERSONNES 1 CHAMBREAls extra accessoires kun je een tent kopen die naadloos op de achterzijde van de Jogger aansluit, alsook op maat gemaakte schermen die de ruiten perfect verduisteren. 

De box weegt 50 kilo en past in elke Jogger. Kostprijs van het Sleep Pack? € 1.888 inclusief btw

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.