Nieuws

Johan Portier

Johan Portier wordt Country Managing Director van het nieuwe ALD-LeasePlan

23 mei 2023
Door Stijn Blanckaert

Nu het samengaan van de twee leasingmaatschappijen een feit is, wordt ook bekend wie op nationaal vlak de eindverantwoordelijkheid krijgt voor het fusiebedrijf. Voor ons land wordt Johan Portier, tot gisteren Managing Director van LeasePlan België, aangesteld als Country Managing Director.

 

Johan Portier (°1970), sinds 2014 in dienst van LeasePlan, eerst als commercieel directeur en sinds 2016 als Managing Director van LeasePlan België, krijgt er na het samengaan van de twee leasingmaatschappijen dus een pak verantwoordelijkheden bij en zal het gezamenlijke team leiden en de integratie van de twee vennootschappen begeleiden.  

Voor zijn carrière bij LeasePlan, werkte Portier meer dan 15 jaar bij SD Worx in verschillende leidinggevende functies. Hij draagt als Voorzitter van leasingsectorvereniging Renta actief bij tot de vormgeving en ontwikkeling van de Belgische bedrijfs- en particuliere mobiliteitssector. 

De Sloveense Klaudija Časar Torkar die tot nu General Manager was van ALD Automotive België verlaat ons land. Ze is in dezelfde operatie namelijk benoemd tot Country Managing Director van ALD-LeasePlan in Oostenrijk en zal ook toezien op de bedrijfsactiviteiten in Kroatië, Slovenië en Servië. 

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.