Nieuws

Ford Van den Poel Motors Deinze gaat op in CIAC Groep

09 juni 2023
Door Dieter Quartier

Consolidatie voert het hoge woord in het autodealerlandschap. CIAC Groep breidt zijn portefeuille uit met Van Den Poel Motors uit Deinze, een icoon in het Ford-dealerlandschap dat dit jaar zijn honderdjarige jubileum viert. 

 

De CIAC Groep nam eergisteren Ford Garage Van den Poel Motors uit Deinze over. “CIAC groep volgt hiermee de globale strategie van Ford die wil inzetten op centralisatie om de toekomstige uitdagingen van de snel evoluerende autobranche aan te gaan.”, zegt Henri de Hemptinne, afgevaardigd bestuurder van de CIAC Groep. “Grotere groepen kunnen meer gespecialiseerde en hoogtechnologische diensten aanbieden waar de klant alleen maar beter van wordt". Beiden vieren in 2023 bovendien hun 100-jarig bestaan.” 

Voor de klanten van de Ford Garage in Deinze verandert er niets volgens CIAC Groep. Het zegt dat er enkel maar voordelen zijn: door de overname is er een grotere stock, zijn er meer demowagens voorhanden en wordt het carrosseriebedrijf mee geïntegreerd. De service, de knowhow en het team blijven dezelfde. Vanaf juli gaat Felix de Hemptinne, zoon van Henri de Hemptinne, ook aan de slag in Deinze om de integratie mee te begeleiden.

Deel op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.