Nieuws

© Athlon

FleetForward: zo maak je als ondernemer onderbouwde mobiliteitskeuzes

03 maart 2022
Door Advertorial

Als kmo-leider, zelfstandige of beoefenaar van een vrij beroep zijn bedrijfsauto’s niet je corebusiness. Toch wil je op de hoogte zijn van nuttige informatie rond bedrijfswagens en mobiliteit. Athlon maakt het je gemakkelijk met FleetForward, een newsletter die ondernemers concrete antwoorden biedt op actuele vragen.  Hoewel de wereld grondig is veranderd, stellen vele ondernemingen de hervorming van hun carpolicy uit. Ook zelfstandigen kijken vaak de kat uit de boom. Toch wacht je best niet te lang, want reeds in 2023 zal er op fiscaal vlak veel veranderen. Moet je dan nu al denken om over te stappen naar volledig elektrisch, of is plug-inhybride in jouw geval een goede tussenoplossing?

Misschien zit je ook met vragen over laadinfrastructuur op kantoor en thuis. Om nog maar te zwijgen over de mogelijkheden binnen het mobiliteitsbudget en de eventuele voor- en nadelen van leasing. En heb je eigenlijk al nagedacht over hoe je thuiswerken fiscaal en praktisch integreert in je beleid?

 

Dankzij FleetForward, een wekelijkse newsletter van Athlon vol tips en advies, krijg je de antwoorden op de belangrijkste vragen simpelweg in je mailbox. Zo ben je in geen tijd helemaal mee met alles wat je als professional moet weten om weloverwogen mobiliteitskeuzes te maken.

Bovendien krijg je als kers op de taart toegang tot Athlon’s unieke dossierreeks “De fiscale weg naar duurzame mobiliteit”. Deze omvat vier verhelderende, beknopte documenten met de titels: 

  • Autofiscaliteit 2021-2031: alle wijzigingen in een handig overzicht
  • Van elektriciteit tot fiscaliteit: de fiscale weg naar laadoplossingen voor bedrijven
  • Thuiswerk goed geregeld
  • Het mobiliteitsbudget, een motiverend plan

Klik hier om je in te schrijven op deze gratis bron van nuttige informatie, inclusief de dossierreeks “De fiscale weg naar duurzame mobiliteit”. 

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.