Nieuws

Elektrische Opel Ampera-e op weg naar Parijs

24 augustus 2016
Door Redactie
De Opel Ampera-e beleeft zijn wereldpremière op het komend autosalon van Parijs. De Ampera-e toont op een indrukwekkende wijze hoe goed zijn oersterke elektromotor en rijplezier samen kunnen gaan.
Het continu beschikbare maximumkoppel van 360 Nm is verantwoordelijk voor het opwindende temperament van de nieuwe Opel. Het vermogen van de batterij stemt overeen met 204 pk. De compacte auto spurt in slechts 3,2 seconden van 0 naar 50 km/u. Bij het inhalen heeft hij genoeg aan 4,5 seconden om van 80 tot 120 km/u te versnellen. Daarmee doet de Ampera-e het even goed als OPC-modellen, de sportievelingen van Opel.

Rijplezier met de Opel Ampera-e betekent ook comfortabel cruisen tot 150 km/u. Tegelijkertijd biedt de Ampera-e een aanzienlijk groter bereik dan de meeste andere elektrische wagens. De unieke compacte verhoudingen van de Ampera-e zijn te danken aan het vlak gemonteerde batterijpakket onder de vloer. Dankzij de efficiënte ruimtebenutting voor de batterij is het interieur ruim, met comfortabele zitplaatsen voor vijf passagiers en een kofferruimte vergelijkbaar met een auto uit de compacte klasse.

Beste entertainment: download uw favoriete films en muziek

Ook bij langere ritten blijft het rijplezier van de inzittenden behouden. Naast het uitstekende ruimtegevoel biedt de wagen de beste digitale connectiviteit in typische Opel-stijl. De Ampera-e heeft de jongste generatie IntelliLink-infotainment én Opel OnStar aan boord. De bekroonde connectiviteits- en hulpverleningsdienst biedt toegang tot zeven mobiele toestellen met zijn krachtige wifihotspot (de mobiele wifihotspot is nog niet beschikbaar in België). De IntelliLink-systemen, die compatibel zijn met Apple CarPlay en Android Auto, loodsen de wereld van smartphones de Ampera-e in (Android Auto is nog niet beschikbaar in België). Hierdoor hebben passagiers toegang tot al hun favoriete muziek of kunnen ze hun favoriete films downloaden om maar een paar van de vele functies van dit veelzijdige entertainmentsysteem te noemen.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.