Nieuws

Een verwittigd man is er twee waard: nieuwe flitsmarathon op woensdag 5 oktober

03 oktober 2022
Door Stijn Blanckaert
De federale politie en talloze lokale politiekorpsen organiseren nu woensdag 5 oktober om 6 uur ’s ochtends een nieuwe zogenaamde flitsmarathon van 24 uur waarbij in het hele land extra snelheidscontroles plaatsvinden. De focus ligt deze keer in het bijzonder op het respecteren van de snelheid in de zone 30. 

Omdat een verwittigd man er twee waard is brengen we u dus graag in herinnering dat uw portefeuille mogelijk het doelwit is van de politiediensten wanneer u nu woensdag de snelheidsregels niet scrupuleus respecteert. Na de flitsmarathon van 23 maart, waarbij 33.188 bestuurders tegen de lamp liepen, is deze flitsmarathon de tweede van dit jaar.

Let er ook op dat diezelfde dag ook de NMBS heeft besloten om te staken, waardoor het waarschijnlijk extra druk zal zijn op de weg.

Deel op

Lees meer over

Stijn Blanckaert

Stijn Blanckaert (°1974) is al van kindsbeen af gepassioneerd door auto’s en maakte er zijn beroep van. Hij houdt van pk’s, of ze nu uit een V8 of een elektromotor rollen… Na jaren in de leasing- en fleetsector schrijft hij sinds 2016 voor Autonieuws.be waar hij onder meer gespecialiseerd is in economisch nieuws.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.