Nieuws

© Athlon

Eén maand gratis leasing voor kmo’s en zelfstandigen bij Athlon

28 december 2021
Door Advertorial Athlon
Zelfstandigen en kleine bedrijven hebben een streepje voor bij Athlon. Om hen te ondersteunen krijgen ze bij Athlon één maand leasing gratis, ongeacht het type voertuig – van stadsauto tot SUV, van elektrische auto tot bestelwagen.

Grote ondernemingen zijn al jaren vertrouwd met full service leasing. Ze weten dat deze formule heel wat voordelen biedt. Om te beginnen zorgt ze voor een volledige ontzorging: gedaan met de stroom aan facturen voor onderhoud, reparaties, vervangwagens, brandstof, banden, belastingen, pechverhelping, enzovoort. Alles is inbegrepen in het maandelijkse leasebudget, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Ook over de herverkoop van het voertuig op het einde van zijn gebruiksperiode moet je je geen zorgen maken als je leaset. Het restwaarderisico wordt immers gedragen door Athlon. Het kan maar zo gemakkelijk zijn. 

Elektrisch rijden en leasing: de perfecte match

Sommige ondernemers willen graag overschakelen op elektrisch rijden, maar hebben nog wat twijfels. Hoe zit het met het opladen? Zullen er geen onverwachte kosten optreden? En als het voertuig over enkele jaren moet worden verkocht, zal het dan voldoende opbrengen om het globale financiële plaatje (de total cost of ownership) te doen kloppen? 

Op al deze vragen biedt Athlon E-Mobility een duidelijk antwoord. De risico’s worden afgedekt en de experts van Athlon begeleiden je van a tot z bij de invoering van elektrische voertuigen in je onderneming, inclusief laadvoorzieningen. Ook als het om bestelwagens gaat, trouwens: de specialisten van Athlon helpen je de juiste keuzes maken via VanLease, een formule waarmee je ook downtime tot een minimum herleidt.    

Meer informatie over de actie “Eén maand gratis” of een offerte? Klik dan hier.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.