Nieuws

Drie nieuwe Toyota-modellen in Genève

01 maart 2016
Door Redactie
Op het autosalon van Genève stelt Toyota de langverwachte productieversie van de C-HR Concept voor, samen met de nieuwe PROACE VERSO en de nieuwe Hilux.

De C-HR zal Toyota een krachtige nieuwe aanwezigheid geven in het groeiende segment van de compacte cross-overs.  Door het schitterende design van een vijfdeurscoupé aan een verhoogd interieur in SUV-stijl te koppelen, belooft hij een meeslepende rijervaring te combineren met een eigentijdse, hoge rijhouding. Zijn indrukwekkende stijl vertegenwoordigt een doorbraak in het segment en toont het nieuwe gezicht van Toyota. 

De nieuwe PROACE VERSO is een ruime en grote monovolume die tot negen personen kan vervoeren en keuze biedt uit drie koetswerklengtes. Met tal van geavanceerde veiligheids- en comfortvoorzieningen is hij de ideale reis- en vrijetijdsgezel voor gezinnen en groepen. Net als de C-HR stelt de PROACE VERSO Toyota in staat om zijn gamma uit te breiden naar een nieuw marktsegment. 

De nieuwe Hilux beleeft in Genève zijn Europese debuut. Hij onderscheidt zich door een volledig nieuw design, gebouwd op een nieuw en nog sterker ladderframe, en aangedreven door een nieuwe en zuinigere 2.4 D-4D-dieselmotor. De Hilux werd robuuster dan ooit tevoren en werpt zich op als de ultieme belichaming van de kwaliteit en betrouwbaarheid die eigen zijn aan Toyota. 


Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.